Dutch design database

Database home     Laatste inzendingen    Meubel toevoegen     Hoe werkt de database?    Zoeken

D-Light

D-Light
D-Light
2014
D-Light

Het accessoire dat een extra dimensie geeft aan (het opladen van) je smartphone. Met behulp van de LED-lamp van de telefoon, wordt de D-Light een designlamp die een bijzondere sfeer aan de ruimte geeft.

De D-Light is voorzien van een siliconen draag-mat, waardoor de telefoon goed blijft liggen tijdens het opladen. De draag-mat is stroef genoeg om op zijn positie te blijven liggen als de telefoon op trilstand staat. De D-Light is geschikt voor elke smartphone met LED-functie en is dus niet merkgebonden.

Naast een sfeerverlichting kan de d-light ook gebruikt worden als wekker terwijl de telefoon s’nachts oplaadt. Door je mobiele wekker in te stellen en de lichtmodus aan te zetten zal de d-light werken als een verfrissend ochtendlampje op een donkere wintermorgen. Ook kan het gebruikt worden op een donkere avond als nachtlamp.

Door de sticker die op de D-light geplakt kan worden is het mogelijk om 4 verschillende kleuren licht te laten schijnen. Door het materiaal waar de D-light van gemaakt is, wordt de kleur van het licht geabsorbeerd in het materiaal.

De D-Light kan in combinatie met je smartphone gebruikt worden als:
- Designlamp
- Sfeerverlichting
- Oplaadstation
- Nachtlamp
- Wekker/ochtendlamp (door gebruik van de lichtmodus)
De D-Light zal te vinden zijn op de Dutch Design Week 2014 in Eindhoven!
49,95
http://www.madebytakk.nl/
Acrylaat
  • D-Light
  • D-Light
  • D-Light
  • D-Light

Geef een reactie