Droog design winnaar Amsterdam Business Award 2014

Droog design winnaar Amsterdam Business Award 2014

Droog design is verkozen tot winnaar van de Amsterdam Business Award 2014. De vakjury prijst het designlabel om haar onderscheidende koers en zakelijk instinct en de magneetfunctie die Droog vervult voor de stad als wereldwijde design-hotspot. Mede-oprichtster en curator Renny Ramakers nam de Award in ontvangst tijdens het galadiner in Krasnapolsky hotel in Amsterdam. Naast Droog behoorden ook SkyNRG en Wefilm tot de genomineerden. De ondernemersprijs is een initiatief van zakenplatform MeerBusiness Amsterdam.

Winnaar Renny Ramakers: “De Amsterdam Business Award is een geweldige erkenning voor Droog. Bij het ontwerp en de ontwikkeling van projecten en producten, kiezen we niet voor gebaande paden. Dat maakt het proces voor ons heel spannend. Dat onze pionierende houding ook erkend en beloond wordt, is heel stimulerend!”

Nederlandsdesign.com is het natuurlijk helemaal eens met het juryoordeel. Het belang dat Droog heeft gehad voor de ontwikkeling van Dutch design valt niet te overschatten. Wij feliciteren Droog dan ook van harte met deze prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *