Contact

Contact

Neem hieronder contact op met de makers van Nederlandsdesign.com. Wij staan open voor samenwerkingen mits deze gerelateerd zijn aan (Nederlands) design. Lees hier meer over Nederlandsdesign.com >>

[contact-form-7 id=”6239″ title=”Contactformulier 1″]

 

14 reacties op “Contact”

 1. beste nederlandsdesign.com ,
  In welk jaar is de Groeten uit Holland stoel door rob Eckhard ontworpen?
  dit moet ik weten voor een opdracht van school. Zou u mij daar mee kunnen helpen ?

  Jitka (12)

 2. Beste Nederlands Design,

  Bij deze wil ik jullie attent maken op het designevent: ELLE Decoration Live dat plaatsvindt op 12 & 13 november in de Posthoornkerk in Amsterdam. ELLE Decoration viert daar tevens haar 25 jarig jubileum, en dat geeft dit jaar extra reden voor feest.

  Tijdens het event kunnen bezoekers onder andere designworkshops volgen, vintage interieurdesign shoppen, een bezoekje brengen aan de planten-EHBO, speeddaten met experts in het verflab en genieten van drankjes, eten en muziek in het ELLE Eten Café.

  De combinatie van het gevarieerde programma en de betaalbare ticketprijs maakt het evenement interessant voor een breed publiek. Aangezien jullie een mooie uitgebreide agenda bijhouden denk ik dat ELLE Deco Live deze zeker helpt compleet te maken.

  Kunnen jullie hierin iets betekenen? Ik hoor het graag!

  Vriendelijke groet,

  Liv Stig

 3. Wij willen bij ons op kantoor de hal verbouwen en een nieuw bezoekerszitje op een andere verdieping laten inrichten.
  Graag zouden wij deze opdracht willen uitzetten bij een upcoming designer, incl. het design/uitvoering van de nieuwe meubels hiervoor.
  Wie weet hier een geschikt persoon voor?

 4. Jan Pieters

  Hallo,
  Ik heb 2 fauteuils gekocht en dit zou dutch design zijn. Ik zou graag een foto delen met jullie om na te gaan wie de ontwerper / fabrikant is van deze fauteuils, kan dat?
  Alvast bedankt.
  Groeten,
  Jan

 5. Mariëlle Bos

  Goedenmiddag,
  Ik heb naar mijn weten twee MR20 stoelen, geërfd van mijn vader.
  Nu wil ik weten hoe ik kan zien dat ze echt zijn of dat het replica’s zijn.
  Mijn vader zei dat het orginele zijn, maar ik wil dat graag zeker weten voordat ik ze verkopen ga.
  Ook wil ik graag een waarde weten.
  Ik heb meerdere duidelijke foto’s die ik kan opsturen.
  Met vriendelijke groeten,
  Mariëlle Bos

 6. Sinds kort hebben we een nieuwe partner in ons portfolio, Lensvelt. Heel bijzonder, zij hebben voor de tweede keer de Milano Design Award heeft gewonnen. Een ongelooflijke prestatie voor een Nederlands bedrijf.

  Momenteel is de installatie onderweg vanuit Milaan naar Amsterdam, en te zien op donderdag 20 april op het hoofdkantoor van Lensvelt. Graag nodigen we je persoonlijk uit om dit bijzondere moment te vieren. Op die dag kunnen wij eventueel ook een interview /meeting inplannen met Hans Lensvelt c.q. Maarten Baas, mocht je daar interesse in hebben. Het lijkt me uitermate interessant voor de lezers van jullie medium!

  Met vriendelijke groet,

  Tania

  Additionele info: lensvelt.pr.co

 7. Christine Caers

  Beste,

  Ik vond bij mijn tante een oud ( jaren 80 ? ) spaarvarken met een afbeelding van gedeukte sigaretten ( aanmoediging om te stoppen met roken dus ), gemerkt “Royal Delft” “Koninklijke Porceleyne Fles” en in gewoon handschrift en kleine letters “lex wag.”
  Kunnen jullie ons hierover misschien iets meer vertellen ?
  Dank bij voorbaat en vriendelijke groet,
  Christine Caers

 8. Wij produceren meubelen voor gerenommeerde merken als Weltevree en Pastoe, en oriënteren ons naar gelijksoortige opdrachtgevers, het liefst series van 50 tot 100 meubelen per opdracht. Bij wie kuunen wij ons melden?

Geef een reactie