Over Nederlands design

Nederlandsdesign.com, de website over design van Nederlandse bodem oftewel ‘Dutch design‘. Wij schrijven over de belangrijkste Nederlandse ontwerpers en designmerken. Het doel van de website is om een inspiratie te zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in Dutch design. Dit proberen we op een laagdrempelige manier te doen.

Volg Nederlandsdesign.com ook op Twitter en op Facebook.

Inhoud van de website

Op Nederlandsdesign.com trachten wij zo objectief en nauwkeurig mogelijk te zijn. Mochten wij over uw merk of persoon schrijven en heeft u een aanvulling of wilt u een wijziging doorgeven neem dan contact met ons op.

Klik hier voor ons contactformulier >>

Ontwerper, meubelmerk of webmaster?

Ben jij een Nederlandse ontwerper of werk je bij een Nederlands meubelmerk en zou je het leuk vinden als wij op Nederlandsdesign.com aandacht aan jouw merk besteden? Neem dan contact met ons op. We vragen je wel om zelf ook aandacht aan het artikel dat we schrijven te besteden, bij voorkeur met een link vanaf jouw website naar Nederlandsdesign.com.

Nederlandsdesign.com ruilt op beperkte schaal links met andere websites. Dit om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Webmasters die interesse hebben in een samenwerking of linkruil, neem contact met ons op. Wij ruilen alleen links met websites die dit ook slechts op beperkte schaal doen, en die relevant zijn voor deze website. Bekijk ook onze andere websites. Wellicht zijn deze (nog) interessanter voor u.

U kunt ook informatie opvragen indien u geïnteresseerd bent om te adverteren. U zou bijvoorbeeld vriend van deze website kunnen worden.

Overige websites

De makers achter Nederlandsdesign.com zijn continu bezig met design. De volgende sites worden ook door ons beheerd:

Wij deden ook het beheer van staaal.nl, maar deze website is inmiddels in andere handen overgegaan.

Advertenties op deze website

De advertenties die op deze website worden getoond worden verzorgd door Google Adsense. De advertenties zijn gebaseerd op de content van deze website of op basis van uw interesses en/of surfgedrag. De inhoud van de advertenties wordt bepaald door Google. Nederlandsdesign.com heeft hier geen invloed op. Mocht u aanstoot nemen aan een advertentie die aan u getoond wordt, dan kunt u wel contact met ons opnemen. Wij kunnen er namelijk wel voor kiezen individuele adverteerders uit te sluiten.

 

 

7 reacties op “Over Nederlands design”

 1. Millie Jane

  Beste ontvanger,

  Vanuit RAINMAKERS AGENCY, een concepting & branding agency gevestigd te Naarden-Vesting, wil ik u graag op korte termijn een persbericht gaan versturen aangaande de opening van een nieuwe concept store in Rotterdam op gebied van lifestyle, mode en interieur. Naar wie op uw redactie kan ik dit het beste doen?Ik hoor heel graag van u, waarvoor alvast mijn dank.

  Vriendelijke Groet,
  Millie van Santen

 2. Beste Millie,

  Dat kan naar info [at] nederlandsdesign.com

  Ik moet er wel bij vermelden dat we eigenlijk alleen schrijven over zaken die we echt interessant vinden, dus persberichten dienen wel ‘nieuwswaardig’ te zijn.

 3. Frank de Vries

  Ik ben eerder hobbyist dan professional maar ontwerp wel af en toe en met liefde meubels.
  Nu heb ik een stoel ontworpen die mi uniek (bewering na onderzoek) is en zeker de moeite waard qua design en origineel frame. Andere kenmerken: stalen frame bestaande uit 2×2 gelijke stalen 2D gebogen buizen, totaal 4 laspunten, licht, simpel, zuiver. Foto’s en een zitbaar prototype is ook beschikbaar, zij het nog met zitting en leuning van tape. Hier stokt het project voorlopig, mede vanwege financiële middelen.
  Vraag: waar of met wie zou ik eens kunnen gaan praten of dit ontwerp inderdaad de moeite van uitontwikkeling waard is – evt. in coproductie. Ik ben zelf eerder geïnteresseerd in zuiver design/prototyping – en erkenning daarvoor – dan productie.
  Indien u mij niet verder kunt helpen, weet u iemand – bvk een designer – of een instantie die dat wel kan?
  mvg Frank de Vries

 4. Jan de Zwaan

  Ik heb dezelfde vraag als Dhr de Vries.Hield me vingers gekruist toen ik omlaag scrolde , maar helaas. Heeft iemand een idee waar je het beste je ontwerp en uitvoering kan tonen om het te laten toekennen aan jezelf?

 5. Beste medewerker, mag ik mijn merk/bedrijf ook op jullie website vermelden? Ik ben mode-ontwerper en sinds 3 actief als lifestyle designer voor de interior + hospitality market in de Benelux en Azië. Ik werk uitsluitend met handloom en circulated cotton materialen.

  Alvast bedankt voor je reactie.

  groeten,
  Franklin

Geef een reactie