Craft 2.0 Tafel Renier Winkelaar

CRAFT 2.0 tafel Renier Winkelaar

Recent voegde Renier Winkelaar deze geweldige CRAFT 2.0 tafel toe aan onze Dutch design database. Op het eerste gezicht een zeer modern uitziende designtafel met een nog modernere naam. De tafel wordt pas echt interessant als je het verhaal er achter leest.

In eerste instantie verwacht je dat de geweldige houten tandwielen met moderne technieken zoals een automatische freesmachine zijn gemaakt. Niets blijkt echter minder waar. Dit soort tandwielen worden volgens Renier Winkelaar al eeuwenlang gebruikt in oer-Hollandse molens. Ze worden als het ware herontdekt door Winkelaar en in de deze geweldige tafel verwerkt. Dat is niet het enige dat deze CRAFT 2.0 tafel bijzonder maakt. In de rest van de tafel zijn enkel technieken gebruikt die vroeger ook de standaard waren. Denk dan aan pluggen en speciale houtverbindingen. Deze tafels is dan ook voor 100% van hout gemaakt.

CRAFT 2.0 is ook nog eens heel praktisch. Door aan de tandwielen te draaien kan je de tafel groter of kleiner maken. Wij vinden hem geniaal. Voor slechts 2590 euro staat hij bij jou in de huiskamer. Lees hier meer over de CRAFT 2.0 tafel van Renier Winkelaar.

Wil jij ook een ontwerp toevoegen aan onze Dutch design database? Dat doe je hier, en het is helemaal gratis >> Wellicht wordt jouw ontwerp ook binnenkort uitgelicht op het blog van Nederlandsdesign.com.

Renier Winkelaar Tafel
De volledig houten CRAFT 2.0 tafel van Renier Winkelaar.