Piet-Hein-Eek-Wehkamp

Piet Hein Eek voor Wehkamp: top of flop?

Piet Hein Eek is al weer ruim een jaar geleden een meubellijn gestart bij Wehkamp. We kennen Piet Hein Eek natuurlijk van zijn sloophouten meubels. Een beetje kast of stoel van Piet Hein Eek kost al gauw drie- tot zevenduizend euro. De meubels die bij Wehkamp worden verkocht zijn uiteraard een stuk schappelijker van prijs.

Ik heb de meubels nu een aantal keer gekeken, en ik weet echt niet wat ik er van moet denken. Aan de ene kant vind ik het leuk dat je de kans hebt om een echte Piet Hein Eek voor een schappelijke prijs kan kopen. Aan de andere kant doet het stiekem aan toch afbraak aan het imago van Piet Hein Eek. Dan komt de laatste en eigenlijk belangrijkste vraag: vinden we het mooi wat Eek voor Wehkamp heeft gemaakt?

Aangezien ik de eigenaar van een redelijk succesvol blog ben dacht ik: ik vraag het mijn lezers!

Ga naar onze Faceboekpagina en vul de poll in: Piet Hein Eek voor Wehkamp top of flop?

Of ga naar Wehkamp om de meubels van Piet Hein Eek allemaal te bekijken.

 

Stoel Piet Hein Eek Wehkamp
Piet Hein Eek Wehkamp stoel (229 euro)
Piet Hein Eek Wehkamp
Piet Hein Eek Wehkamp eikenhouten tafel (599 euro).

Piet Hein Eek zou Piet Hein Eek niet zijn als hij niet een goed verhaal bij zijn meubels zou hebben. Zo is ook te zien op deze video die hij voor Wehkamp heeft gemaakt. Hierin vertelt hij dat de meubels

Wat verkoopt Piet Hein Eek bij Wehkamp?

Onze aandacht gaat uiteraard eerst uit naar de meubels die Piet Hein Eek bij Wehkamp verkoopt. Dit zijn een drie tafels, drie stoelen en een bankje van massief eikenhout, een multiplex dressoir en kledingkast. Daarnaast zit er een een- en tweepersoonsbed in de collectie en verkoopt Wehkamp een aantal fairtrade manden van Piet Hein Eek. Ook maakt Eek speciaal voor Wehkamp een uitstapje naar keramiek. Wehkamp verkoopt een aantal vazen en servies dat Piet Hein Eek in Vietnam heeft laten ontwikkelen.

Piet Hein Eek Wehkamp

Wehkamp is uiteraard een webwinkel, dus moeten de meubels demontabel zijn. Hij heeft dus concessies moeten doen aan het ontwerp om het überhaupt mogelijk te maken om zijn meubels via Wehkamp te verkopen. Ik ben heel benieuwd wat jullie mening is. Piet Hein Eek bij Wehkamp, top of flop?

Breng je stem uit.

Of ga naar Wehkamp.nl.

1 reactie op “Piet Hein Eek voor Wehkamp: top of flop?”

  1. Het is natuurlijk fantastische dat design betaalbaar wordt gemaakt, maar of dat zijn voordelen heeft voor Piet Hein Eek dat weet ik niet. Misschien wordt hij daardoor nog bekender.

    De producten die hij ontworpen heeft voor Wehkamp zijn wel mooi, maar ik denkt dat je je kan gaan irriteren aan die tafel. Omdat de poot in het midden van de tafel zit. Daardoor kan je je benen niet altijd kwijt. Maar voor de rest is het goed. Sowieso omdat er massief eiken wordt gebruikt. Bedankt

Reacties zijn uitgeschakeld.