Ahrend 1200 tafel

Ahrend 1200 tafel

Ahrend eindigde vorig jaar op nummer twee bij de verkiezing voor populairste Nederlandse meubelmerk op onze Facebookpagina. Vandaar dat we het tijd vonden om weer eens een ontwerp van deze Nederlandse kantoormeubelen-fabrikant onder de aandacht te brengen. We kozen voor Ahrend 1200. Een super strakke design tafel met een doorzichtig blad en geïntegreerde verlichting. Zoals bij veel meubels van Ahrend kan je bij de Arend 1200 uit verschillende uitvoeringen kiezen. Niet het ontwerp, maar de gebruiker staat centraal bij Ahrend. Bij het blad kan je kiezen voor gematteerd glas of massief maar doorzichtig kunststof (acrylaat). De aluminium poten van deze tafel zijn in verschillende kleuren poedercoating en in het chroom verkrijgbaar. Ahrend 1200 is geheel modulair op te bouwen. Naast de standaard tafel zijn er koppelstukken verkrijgbaar, waardoor je deze tafel ieder vorm kan geven die je wil. Hierdoor kan  de Ahrend 1200 als bureau, maar ook als vergadertafel gebruikt worden.

Vierkante Ahrend 1200 tafel
Vierkante Ahrend 1200 als vergadertafel. Doordat deze design tafel modulair is op te bouwen kan je hem zo groot maken als je zelf wil.

De Ahrend 1200 is in 2005 ontworpen door de Meyer en Schooten Architecten, die ook verantwoordelijk zijn voor het markante hoofdkantoor van ING aan de Amsterdamse Zuidas. Als je beide ontwerpen bekijkt, dan zijn de overeenkomsten evident. Het ontwerp van de Ahrend 1200 kan met gemak de concurrentie aan met gerenommeerde internationale designmerken als Vitra of Italiaans topdesign. Reden genoeg om de Ahrend 1200 tafel uit te roepen tot Dutch design van de week.

Ahrend 1200 als vergadertafel
Ahrend 1200 als vergadertafel. Op deze manier is deze tafel het middelpunt van een super moderne boardroom.
Ahrend 1200 bureau
Ahrend 1200 bureau vanaf de voorkant. Hier is mooi de vorm van het aluminium frame te zien. In het midden zie je de geïntegreerde verlichting.

 

1 reactie op “Ahrend 1200 tafel”

Reacties zijn uitgeschakeld.