Dutch design database

Dutch design database gelanceerd

Nederlandsdesign.com lanceert de Dutch design database. De database heeft als doel de grootste verzameling van Nederlandse designmeubels te worden.

Iedereen die dat wil kan zijn bijdrage aan de database leveren en zijn of haar favoriete meubels plaatsen. De leukste ontwerpen worden uitgelicht op het blog van Nederlandsdesign.com.

De database bevat momenteel al 63 ontwerpers. Dit zijn de klassieke ontwerpers zoals Rietveld en Gispen, maar de nadruk ligt op hedendaags ontwerp. Uiteraard worden de ontwerpen van reeds gearriveerde ontwerpers opgenomen, maar er is zeker ook ruimte voor minder bekende en opkomende ontwerpers en de meubels die zijn hebben ontwikkeld.

Om van al deze ontwerpers zo veel mogelijk interessante meubels in de database te krijgen is de hulp van onze bezoekers hard nodig. Door haar bezoekers de mogelijkheid te geven zelf een bijdrage te leveren is de verwachting dat nieuwe ontwerpen sneller op de site komen en dat het aanbod voor onze bezoekers nog veel interessanter zal worden.

De database is te vinden op Designdatabase.nl of via Nederlandsdesign.com/database/

 

Over Nederlandsdesign.com

Nederlandsdesign.com is hét Nederlandstalige blog over Dutch design. Op Nederlandsdesign.com proberen we op een laagdrempelige manier te laten zien wat Dutch design allemaal te bieden heeft. Nederlandsdesign.com is begin 2011 van start gegaan. Lees hier meer over Nederlandsdesign.com.

Naast Nederlandsdesign.com beheren wij de websites Dutch-design.startpagina.nl, designstoelen.org en designsalontafels.nl.