Frames 2.0 kast Gerard de Hoop

Frames 2.0 kast Gerard de Hoop

Ontwerper Gerard de Hoop stuurde ons zijn nieuwe ontwerp, de Frames 2.0 kast / room divider. Frames 2.0 is de opvolgers van een eerdere kast die Gerard de Hoop in 2011 ontwierp. Het ontwerp uit 2011 was al fraai, maar Frames 2.0 heeft net iets extra´s dat we in een designkast zoeken. Alle frames passen namelijk precies in elkaar, waardoor de kast dus eigenlijk uit één plaat hout bestaat. Heel fraai, daarnaast is het natuurlijk ook een stuk makkelijker om deze kast bij je klant te krijgen.

De ‘planken’ hebben verschillende breedtes, en zijn in het midden open. Hierdoor zijn ze geschikt om o.a. boeken op te leggen, maar tevens kan er iets in gehangen worden.

Een bij te bestellen metalen bak kan dienen als plantenbak of om andere spullen in te leggen. De open frames leveren een spannend lijnenspel op. Van bepaalde ooghoeken lijken de frames zelfs ten opzichte van elkaar te zweven. Ingepakt passen alle frames in elkaar. Het totale pakket bestaat uit twee sets van zes frames.

Je kan kiezen tussen twee verschillende soorten hout, Amerikaans essen of eiken. De prijs van Frames 2.0 is op aanvraag.

Gerard de Hoop is een zelfstandig ontwerper uit Groningen. Ook de productie doet hij in eigen beheer. Iets dat wij graag ondersteunen. Neem snel een kijkje op zijn website of bekijk hieronder de fraaie foto’s.

Detail van de kast. De plantenbakken zijn optioneel.
Detail van de kast. De plantenbakken zijn optioneel.
Frames 2.0 kast in zijn geheel.
Frames 2.0 kast in zijn geheel.
Room divider Gerard de Hoop
Detials van de Room divider.
Frames kast
Het oorspronkelijke ontwerp van de Frames kast uit 2011.
Bekijk hier hoe de kast in elkaar wordt gezet.
Bekijk hier hoe de kast in elkaar wordt gezet.

1 reactie op “Frames 2.0 kast Gerard de Hoop”

Reacties zijn uitgeschakeld.