MOOOI tijdens de Milaan design week 2012

 

Screenshot van de stand van MOOOI tijdens de Milaan design week 2012. Links een nieuwe foto van lamp Heracleum van Bertjan Pot. Rechts de lamp in het echt. Onder bank Delft Grey van Marcel Wanders.
Screenshot van de stand van MOOOI tijdens de Milaan design week 2012. Links een nieuwe foto van lamp Heracleum van Bertjan Pot. Rechts de lamp in het echt. Onder bank 'Delft grey jumper' van Marcel Wanders.

MOOOI weet altijd met iets verrassends op de proppen te komen tijdens de Milaan design week. Dit jaar is op hun website de complete stand op de Milaan design week te zien. Erg leuk om een beeld te krijgen hoe zo’n stand er uit ziet, maar vooral leuk omdat de nieuwe collectie van MOOOI erin gepresenteerd wordt. Wat is er zoal voor moois op de stand van MOOOI te zien? Je ziet een aantal nieuwe foto’s van Erwin Olaf met producten van MOOOI, daarover zo meer. Er worden een heel aantal nieuwe producten van Marcel Wanders getoond. O.a. een grote klok die toepasselijk de naam ‘Big Ben’ draagt, een geweldige kruk genaamd ‘Monster barstool’ en een bank met de naam ‘Delft grey jumper’. Opvallend zijn de nieuwe producten van Studio Job. Zij hebben een ‘Alt Deutsche Grandfather’-klok, -kist en -kast gemaakt. Ook komen er wat oude bekenden langs zoals lamp ‘Heracleum’ van Bertjan Pot waar technisch het een en ander aan verbeterd zou zijn, vandaar dat hij nu onder de naam ‘Heracleum II’ wordt gepresenteerd.

‘Inside the Box’ van Erwin Olaf

De nieuwe serie foto’s die Erwin Olaf voor MOOOI maakte -en tijdens de Milaan Design week is gepresenteerd- heet ‘Inside the Box’. Naakte modellen liggen met een product van MOOOI in een box. Bezoekers van de stand kunnen zich ook in een box laten fotograferen. Gelukkig mogen zij wel hun kleren aanhouden. De bezoekers lijken er niet minder lol om te hebben. Dit weet ik omdat de foto’s direct op de website van MOOOI worden getoond.

Neem zelf een kijkje op de website van MOOOI (maar pas op dat je niet verdwaalt).

Op deze foto van Erwin Olaf is het model wel erg blij met lamp 'Random light' van MOOOI.
Op deze foto van Erwin Olaf is het model wel erg blij met lamp 'Random light' van MOOOI.
Screenshot van de nieuwe Alt Deutsche klok en kist van Studio Job die MOOOI tijdens de Milaan design week 2012 presenteert.
Screenshot van de nieuwe 'Alt Deutsche'-klok en -kist van Studio Job die MOOOI tijdens de Milaan design week 2012 presenteert.
Blije bezoeker in de stand van MOOOI
Blije bezoeker in de stand van MOOOI.