Ontwerper toevoegen

Database home     Laatste inzendingen    Meubel toevoegen     Hoe werkt de database?    Zoeken

Op deze pagina kunt u een suggestie doen aan Nederlandsdesign.com om een ontwerper toe te voegen aan de Dutch design database. Dit mag een beroemde ontwerper zijn, maar ook iemand die nog niet bekend is. Zolang deze persoon of het merk (indien een meubel alleen de naam van een merk draagt) zich maar met Dutch Design bezig houdt.

Wij zullen uw suggestie beoordelen en daarna zo spoedig mogelijk aan onze database toevoegen. Nadat de ontwerper aan de Dutch design database is toegevoegd kunt u meubels van deze ontwerper aan de database toe gaan voegen.

Belangrijk is dat u voordat u een suggestie doet controleert of de ontwerper nog niet in de database staat. Wij hebben reeds een groot aantal ontwerpers toegevoegd. Het kan zijn dat de ontwerper wel al in de database staat, maar dat er nog geen meubels van de ontwerper zijn toegevoegd. Bij stap één van het aanmeldproces van nieuwe meubels kunt u zien of de ontwerper reeds in de database staat.

Lees hier meer over de regels voor de Dutch design database.

10 reacties op “Ontwerper toevoegen”

 1. Roos Beesemer

  Ik wil graag Ben Oostrum voorstellen om op te nemen in de database van Nederlandsdesign.com
  Zijn bekendste ontwerp is ongetwijfeld de Crosslight, maar daarnaast heeft hij diverse meubels, verlichting en woonaccessoires ontworpen. Het meest recente ontwerp van Ben Oostrum is de AZUME Keramische Rijstkoker.
  http://www.boontwerpt.nl

 2. Ik heb in 2013 een bartafel ontworpen en het bedrijf NJOJ Dutch Design opgericht. Wij produceren bartafels en krukken van een uniek design. Ik werd zojuist door een vriend geattendeerd op jullie website. Graag zou ik hierin opgenomen willen worden. De bartafels van NJOJ zijn uniek omdat ze demontabel zijn met een kliksysteem, voetsteunen hebben en haken onder het blad voor jassen en tassen. De bartafel is een uitgekiend en zeer functioneel industrieel ontwerp.

 3. Beste heer/mevrouw,

  Ik zou graag aan uw database van ontwerpers toegevoegd worden. Ik ben meubelmaker en ontwerp en maak ook graag aparte meubeltjes. Op mijn website millimeterwerk.nl kunt u wat van mijn werk zien.

  Vriendelijke groet,
  Jorinde Hovenkamp

Geef een reactie