Hoe werkt de Dutch design database?

Database home     Laatste inzendingen    Meubel toevoegen     Hoe werkt de database?    Zoeken

Hoe werkt de Dutch design database?

De Dutch design database heeft als doelstelling de grootste verzameling van Nederlandse designmeubels te worden. Ieder designmerk en iedere ontwerper kan zelf de door hem of haar ontworpen meubels aan de database toevoegen. Ook andere bezoekers van Nederlandsdesign.com mogen hun favoriete meubels en ontwerpers in de database zetten. De leukste nieuwe ontwerpen zullen extra in de spotlight worden gezet op Nederlandsdesign.com en via de Facebook en Twitter.

Hoe voegt u een meubel toe aan de database?

Stap 1 – Een nieuw meubel kunt u hier toevoegen >>

Stap 2 – Voorwaarde is wel dat de ontwerper al in onze database staat. Anders moet u hem door ons toe laten voegen. Wij hebben al een groot aantal Nederlandse ontwerpers in de database gezet. De lijst met ontwerpers vindt u in stap één als u een nieuw meubel aanmeldt.

Klik hier om een ontbrekende ontwerper bij ons te melden >>

Wie mogen meubels toevoegen?

Iedereen, of u nu zelf ontwerper bent, bij een designmerk werkt of gewoon geïnteresseerd bent in design en uw favoriete meubel nog ontbreek. Er zijn wel een aantal regels waar het ontwerp aan moet voldoen.

Wat zijn de regels?

De scope van Nederlandsdesign.com is designmeubels, accessoires, en interessante objecten van Nederlandse ontwerpers.

  • Het maakt niet uit of de ontwerper al gearriveerd is, of nog compleet onbekend. Als u vindt dat het meubel een toegevoegde waarde voor de database is, voeg het dan vooral toe!
  • Vermeid reclamepraatjes, en hou het bij feiten. Vermeld hoe het meubel wordt gemaakt, wat het idee achter het ontwerp is en waar de ontwerper zijn inspiratie vandaan heeft gehaald.
  • Gebruik originele teksten. Het is niet toegestaan reeds bestaande teksten te kopiëren en te plakken. Vermeld ook wie de foto’s heeft gemaakt.
  • Vermeld de originele website van de ontwerper, en niet de website van uw eigen webshop waar het meubel te koop is.
  • Het doorgeven van een meubel geeft geen garantie voor plaatsing.
  • Nederlandsdesign.com heeft het recht berichten aan te passen, aan te vullen, te redigeren en geplaatste meubels te verwijderen.
  • Nederlandsdesign.com heeft het recht over het geplaatste meubel te communiceren en uw plaatsing te promoten via Social media, haar blog of elders.
  • De geplaatste tekst wordt eigendom van Nederlandsdesign.com.

U mag altijd contact met ons opnemen om een geplaatst meubel te verwijderen of aan te passen. Contact neemt u op via ons contactformulier.

Geef een reactie