D-Light

D-Light van madebytakk

Met de D-Light geef je een extra dimensie aan (het opladen van) je smartphone. Met behulp van de LED-lamp van de telefoon, wordt de D-Light een designlamp die een bijzondere sfeer aan de ruimte geeft.

De D-Light is voorzien van een siliconen draag-mat, waardoor de telefoon goed blijft liggen tijdens het opladen. De draag-mat is stroef genoeg om op zijn positie te blijven liggen als de telefoon op trilstand staat. De D-Light is geschikt voor elke smartphone met LED-functie en is dus niet merkgebonden.

Naast een sfeerverlichting kan de D-Light ook gebruikt worden als wekker terwijl de telefoon ‘s nachts oplaadt. Door de wekker van je telefoon in te stellen en de lichtmodus aan te zetten zal de D-Light werken als een verfrissend ochtendlampje op een donkere wintermorgen. Op een donkere avond kan de D-Light dienen als nachtlamp.

Door de sticker die op de D-light geplakt kan worden is het mogelijk om 4 verschillende kleuren licht te laten schijnen. Door het materiaal waar de D-light van gemaakt is, wordt de kleur van het licht geabsorbeerd in het materiaal.

Wil je de D-Light in actie zien? Hij is te zien op de Dutch design week 2014, maar nu al te koop op de website van madebytakk. Kosten: 49,95 euro.

Klik hier voor meer informatie over de D-Light in onze Dutch design database.

Dit ontwerp is recent aan de Dutch design database toegevoegd. Klik hier om ook een meubel te plaatsen. Misschien wordt jouw inzending binnenkort ook uitgelicht op het blog van Nederlandsdesign.com.

Een gedachte over “D-Light van madebytakk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *